HAKKIMIZDA

Konsolide Yeminli Mali Müşavirlik Ltd. Şti;  Yeminli  Mali Müşavirlik Hizmetleri, Bağımsız Denetim, Kurumsal Yönetim Danışmanlığı, Risk Analizi ve Değerlendirilmesi, Mali Müşavirlik, İnceleme ve Vergi Uyuşmazlığı danışmalığı, Eğitim alanlarında hizmet sunmaktadır. Şirketlerimiz,  ekonomiyi düzenleyen tüm kanunların   dinamik  ve karmaşık yapısı sebebiyle  işletme içi ve işletme dışı pek çok risk ile karşılaşan müşterilerimizle  en doğru ve güvenilir  bilgiyi zamanında, sürekli bir iletişim içinde  paylaşarak  denetim,vergi ve danışmanlık  alanlarında müşterilerimizin   daha  profesyonel bir mali yapıya kavuşmasını ve  geleceğe ait doğru karar almasını sağlamayı  hedeflemektedir.

            Firmamız  Şeffaflık, Bağımsızlık, Süreklilik ilkeleri çerçevesinde  alanlarında  uzman denetim kadrosuyla sektörün öncü kuruluşlarından birisi olarak  hizmet vermektedir.

            Değerlerimiz :

            Etken ve verimli bir şekilde  çalışmayı ve müşteri memnuniyetini esas almaktayız.

             Rehberlik :

            Üye firmalarımızın  hedeflerine uygun şekilde yol haritalarını planlamalarına öncülük etmekteyiz.

            İstikrarlılık:

            Paydaşlarımızla   bilgi ve iletişim kanallarını  sürekli açık tutarak, sürdürebilir ilişkiler kurarız.

            Yetkinlik ve Özen :

            Bireysel  olarak mesleki yeterliliğe ve özene azami derecede önem verir, güvenli ve kaliteli  denetim ve danışmalık hizmetleri veririz.

            Dürüstlük :

            Gerek bireysel çalışmalarımızda gerekse müşterilerimizle olan ilişkilerimizde doğru bilgilendirmeyi ve dürüstlüğü esas alırız.

            Kültürümüz :

             Hizmetlerimizi  en doğru, en kaliteli ve  güvenilir şekilde sunarak,  müşterilerimizin ekonomideki hızlı  değişimlere ve gelişmelere  uyum sürecini sağlıklı geçirmelerini ve geleceğe güvenle bakmalarını sağlamaktayız.